Over ons

Openingsuren

Jeugdhuis De Lochtink is open op volgende momenten:

WOENSDAG: 16.00 – 23.00

VRIJDAG: 16.00 – 02.00

ZATERDAG: 20.00 – 02.00

Wie zijn wij?

Jeugdhuis De Lochtink werd in 2005 opgericht en is een ontmoetingsplek voor jongeren en biedt eerder een alternatief aan voor het commerciële vrijetijdscircuit.

Wil je zelf ook eens iets organiseren? Dat kan! contacteer onze beroepskracht op delochtink@gmail.com! Je kan het jeugdhuis ook afhuren of reserveren voor je verjaardagsfeestje.

Daarnaast zijn er ook medewerkers die meehelpen met allerlei taken (DJ-en, toog doen, flyers ontwerpen, inkleding verzorgen, …). Wil je zelf ook medewerker worden? Kom dan langs, wordt lid, help mee met onze toffe activiteiten en geef zelf je inbreng!

In ons jeugdhuis kan de Eeklose jeugd komen genieten van talloze activiteiten zoals:

  • Optredens
  • Fuiven
  • Thema-avonden
  • Workshops (tapcursus, PA, …)
  • Sport en ontspanning

vzw Ennu?

Vzw ENNU? is een Eeklose organisatie die samen met jongeren vormende, culturele, sociale of sportieve activiteiten wil organiseren of deze op de één of andere manier wil proberen ondersteunen.

De vzw is ontstaan in 2001 als reactie op het feit dat er in Eeklo geen enkele laagdrempelige ontmoetingsplaats meer was voor jongeren.

Na een jarenlange zoektocht werd in 2005 besloten een pand te huren om daar een jeugdhuis in op te starten. In samenwerking met de stedelijke jeugdraad en het stadsbestuur zag jeugdhuis De Lochtink op 1 september 2005 het levenslicht.